در این فصل تعطیلات ، این 13 جشن و نوشیدنی جشن را از آشپزهای سیاه امتحان کنید
مواد تشکیل دهنده هویج بو داده
هویج 1/2 پوند
1 قطعه زنجبیل
3 قطره کشمش طلایی
1 دسته جعفری
2 تي گرم در ثانیه عسل
2 تي در ثاني پسته بو داده
سبزهای سرخ شده قارچي
2 دسته سبز و کلم سبز
1/2 پوند قارچ
1/2 پوند قارچ خشک شده شیاتکه
1 پیاز قرمز
2 تپس سس سویا
2 قاشق چایخوری سرکه برنج
1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
دستور هویج سوخاری
عسل را از آن جدا کنید یخچال و فریزر را به دمای اتاق برسانید.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
محصول تازه را بشویید و خشک کنید.
پی هویج به صورت ضربدری نصف کنید ، سپس از نظر طولی نصف کنید. به ظرف قابلمه منتقل کنید. آنرا با روغن زیتون بپاشید و نمک و فلفل را چاشنی کنید. انداختن برای پوشیدن. در یک لایه یکنواخت قرار دهید.
30 تا 32 دقیقه تفت دهید ، یا تا زمانی که قهوه ای شود و با چنگال سوراخ شود.
مواد را باقیمانده آماده کنید
زنجبیل را پوست بگیرید. ریز خرد کنید تا 2 قاشق چای خوری بدست آورید (ممکن است اضافی داشته باشید).
پسته را تقریبا خرد کنید.
برگ و ساقه جعفری را تقریبا خرد کنید.
شربت را درست کنید و هویج را تمام کنید
هنگامی که هویج حدود 25 دقیقه تفت داد ، در یک قابلمه کوچک ( یا تابه) ، زنجبیل خرد شده ، کشمش ، عسل (بسته را قبل از باز کردن ورز دهید) ، کمی نمک و 1/4 فنجان آب را ترکیب کنید. روی سطح متوسط ، مرتباً 4 تا 5 دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که غلیظ شود و به یک قوام شربت غلیظ شود ، آن را بپزید.
بلافاصله هویج های بو داده را اضافه کنید. انداختن برای پوشیدن.
هویج های تزیین شده را با پسته خرد شده و جعفری خرد شده سرو کنید.
سبزهای سرخ شده قارچ
قارچ های خشک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. 3 فنجان آب داغ اضافه کرده و کنار بگذارید تا حداقل
10 دقیقه از آب بدن خارج شود.
محصول تازه را بشویید و خشک کنید.
پیاز را نصف کنید ، پوست بگیرید و نازک برش دهید.
قارچ های تازه را نازک برش دهید .
برگهای یقه سبز یا کلم پیچ را از ساقه جدا کنید. ساقه ها را دور بریزید و برگ ها را تقریبا خرد کنید.
سبزها را سرخ کنید
با رزرو مایعات ، قارچ های آبگیری شده را تخلیه کنید. انتقال به تخته برش تقریباً خرد کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود.
پیاز خرد شده ، قارچ های خرد شده و هر مقدار که خواستید فلفل قرمز را اضافه کنید ، بسته به در مورد چقدر ادویه دوست دارید غذا باشد ؛ ادویه زدن با نمک و فلفل. پخت و پز را ، گاهی اوقات ، 3 تا 4 دقیقه یا کمی نرم کنید.
قارچ های خرد شده آب خرد شده ، مایع ذخیره شده ، سبزیجات خرد شده یا کلم پیچ و سس سویا را اضافه کنید. قابلمه را بپوشانید و بدون اینکه هم بزنید ، 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که سبزه ها پژمرده شوند ، آن را بپزید.
قابلمه را باز کنید و به پخت و پز ادامه دهید ، گاهی اوقات ، 18 تا 20 دقیقه هم بزنید ، یا تا زمانی که سبزه ها نرم و مایع شوند حجمش به نصف کاهش یابد.
حرارت را خاموش کرده و سرکه را بهم بزنید. بچشید و سپس در صورت تمایل نمک و فلفل را مزه دار کنید. لذت ببرید!
ادواردو جردن قصد نداشت سرآشپز شود تا حدوداً یك سال پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه فلوریدا وقتی تغییر مسیر داد و از مدیریت ورزشی تغییر نام داد و در Le Cordon Bleu ثبت نام كرد. با راهی غیر سنتی به آشپزخانه ، اولین کار آشپزی او به عنوان سرور ، سپس یک دستیار شکلات و سپس پسر بچه در یک رستوران مکزیکی به عنوان اولین کار آشپزخانه بود. سرانجام ، او در سال 2015 به عنوان آشپز آشپزی در Bar Sajor صعود کرد ، وی اولین رستوران خود را در سیاتل ، سالار افتتاح کرد. سالار از فرانسه ، ایتالیا ، جنوب آمریکا و کارائیب تأثیر می گیرد و به یکی از گرمترین رستوران های سیاتل تبدیل شده است. در سال 2017 ، او دومین رستوران خود را با نام JuneBaby افتتاح کرد ، جایی که مأموریت "غذا با ریشه" در جلو است و مرکز EJ نامزد جایزه جیمز ریش در سال 2016 شد ، به عنوان یکی از بهترین سرآشپزهای جدید سال 2016 Food & Wine ، Salare انتخاب شده است. در سال 2016 توسط Eater National به عنوان بهترین رستوران جدید آمریکا معرفی شد و نامزد نهایی جایزه James Beard در سال 2017 است.
Instagram: edouardojordan
.