مقداری اسپم را روی سبزیجات با سبزیجات بریزید

 تصویر برای مقاله با عنوان پرتاب مقداری اسپم روی گریل

Photo : [19459009ClaireLower

کباب کردن یک روش پخت و پز نسبتاً ساده است – شما غذا را بیش از زغال سنگ داغ یا آتش تحت اللفظی قرار می دهید ، و آن را آنجا می گذارید تا طبخ – و هنوز مردم هنوز راه هایی برای ساختن آن بسیار پیچیده می یابند. (اگرچه ، مسلماً ، خوشمزه). اما می دانید چه چیز پیچیده و هنوز هم خیلی خوشمزه نیست؟ هرزنامه ها.

من همه این روزها سهولت دارم. حتی بیش از حد معمول و هرزنامه ها به راحتی در این سبک زندگی را رها می کنند. نیازی به چاشنی ندارد و با گرمای زیاد واقعاً خوب است. حتی اسپم های خنک شده یا [1945900] خوشمزه است ، بنابراین نیازی به نوزاد کردن آن یا تماشای آن از نزدیک نیست. می توانید تخته های ساندویچ را کباب کنید یا آن را مکعب کنید و روی سبزی های مخصوص سبزیجات یا میوه آنرا بچسبانید. جفت مطلق مورد علاقه من Spam با آناناس کبابی است ، اما jalapeños و پیاز نیز همراه با Spam ستاره ای هستند اصحاب . بیایید به آن فکر کنیم ، در واقع هیچ سبزی وجود ندارد که با وجود برخی از گوشتهای فرآوری شده و شور بهبود نیابد.

گرمای کباب کردن اسپم. برخی از چربی های را از بین می برد ، و باعث ایجاد لکه های پوستی طلایی از حساسیت گوشت خوک می شود. این اتفاق خیلی سریع اتفاق می افتد (به خصوص اگر شما به زمان بندی گوشت دودی متوسل می شوید) ، بنابراین بهتر است هر قسمت از گیاهان را که می خواهید با اسپم خود خرد کنید باریک خرد کنید. (همچنین می توانید از سبزیجات ترشی یا ترشی استفاده کنید ، که به آن نیاز به حرارت زیادی ندارد). سیخ ها را روی یک کوره گرم پرتاب کنید و هر 19 دقیقه آنها را بچرخانید تا هر بار اسپم شما تبدیل شود. رنگ طلایی زیبا ، برای اندازه گیری خوب با چند لکه خزدار. بگذارید یک دقیقه قبل از لذت ، خنک شود و تعجب کنید که چرا تابستان این کار را نمی کنید.

.