کرم ترش خود را با دو ماده تهیه کنید

من بدون دلیل DIY نمی کنم. اگر بخواهم نسخه شخصی خودم را از یک محصول تجاری تهیه کنم ، یا نیاز به طعم بهتر از همتای خریداری شده آن دارد ، هزینه کمتری برای من داشته باشد ، یا با مارک خاص تنبلی من مطابقت داشته باشد. به همین دلیل من کچاپ خودم را نمی سازم – وقت گیر است ، نه خیلی ارزانتر و نتیجه نهایی بی نهایت نسبت به هاینز بی نهایت پایین است ، که یک سس عالی است. من فکر کردم ممکن است احساسات مشابهی در مورد تهیه خامه ترش داشته باشم ، اما دیگر و دیگر نادان نیستم.
خامه ترش خانگی الاغ را همانطور که معلوم می شود ضرب می زند. ساختن بسیار تکان دهنده ای آسان است شما به راحتی می توانید دو نوع لبنی – کره و کره خامه سنگین را در یک ظرف بسیار تمیز ترکیب کرده و آن را به حال خود رها کنید. بعد از یک یا دو روز ، بسته به دمای آشپزخانه ، خامه ترش دارید.
اکنون ، بگذارید بگویم که من طرفدار همه کرم های آغشته هستم ، مگر اینکه آنها کم باشند یا خیر. – اگر بخواهید یک نسخه کم چرب یا بدون چربی از کالاهایی با "خامه" به نام خود (از جمله بستنی) تهیه کنید ، غیرقانونی است. من از یک عروسک دیزی لذت می برم ، و نمی خواهم بالای یک سری از چیزهای Taco Bell مستقیماً از اسلحه استفاده کنم اگر به مناسبت حضور باشد. B با این حال ، این مواد خانگی در سطح دیگری است.
هر دو طعم دهنده "ترش" و "خامه" موجود هستند ، اگرچه به ترتیب معکوس ظاهر می شوند. شما با یک شیرینی نرم و تقریبا شیرین که تا زمان BAM متوقف می شود می توانید بگویید "اغوا شده" است ، آن اسید لاکتیک فوق العاده نیست و به شما یادآوری می کند که این برای scones نیست ، نه ، نه. (در واقع ، من این را مورد آزمایش قرار می دهم ، اما این یک تجربه افراطی خواهد بود.) قوام جایی بین کالاهای تجاری و کرمی مکزیکی است ، با تکه های کمی که می گوید: "سلام ، دوستان ، شما مرا ساخته است. "
من زنی برای پرورش نیستم. من اغلب قبل از ریختن آن در سینک ، خامه ترش اضافی را از یک قاشق جدا می کنم ، اما هرگز قبل از این که چندین قاشق غذا خوری خامه ترش را به صورت ردیف خورده ام ، انگار که این ماست باشد. این مواد فراتر از ناخوها ، فراتر از تراشه ها ، فراتر از غرق شدن است. اگر من انواع توت تازه داشتم ، آن را در انواع توت های تازه می خورم. من این مواد را روی یک تکه کیک پیمانه لیمو می خورم. آنچه می توانم به شما بگویم می تواند خوش ذوق یا شیرین باشد ،
اما آنچه من باید باید به شما بگویم نحوه ساخت آن است. این چیزی است که من دریافت می کنم به انجام ، پس از همه. برای تهیه یک گلدان خامه ای زیبا از خامه ترش ، شما نیاز دارید:
- یک کوزه شیشه ای با درب تمیز
- 1 فنجان کرم شلاق سنگین
- 1/4 فنجان پروانه (سعی نکنید که شیر معمولی و سرکه را جایگزین کنید. در اینجا ؛ من آن را امتحان کردم و هرگز غلیظ نشد.)
کوزه را با آب بشویید و سپس آن را برای یک دقیقه در مایکروویو بمالید تا استریل شود. بگذارید روی یک حوله ظرف تمیز خشک شود. خامه و کره را به گلدان اضافه کنید ، آنرا ببندید و تکان دهید تا ترکیب شود ، اما کوزه را آنقدر تکان ندهید که کرم را شلاق بزنید. کوزه را در یک قسمت نسبتاً گرم از آشپزخانه خود قرار دهید و حداقل 24 ساعت راه بروید ، اگرچه من اگر آشپزخانه شما خنک است ، ممکن است 48 سال طول بکشد. آنرا هم بزنید و ذخیره کنید. اگر قصد ندارید فوراً آن را بخورید ، خامه ترش را در یخچال قرار دهید. (شما باید فوری مقداری غذا بخورید.)
.