یک مارتینی را با تمام چاشنی ها امتحان کنید
اگرچه به اندازه "متزلزل یا تحریک شده" نماد آزار دهنده نیست؟ سوال "زیتون یا پیچش؟" صمیمانه خیلی بیشتر از اوقات سؤال می شود ، زیرا بیشتر افراد متصدی را به گزینه های مارتینی متزلزل نمی دهند. (خوب است.) انتخاب یک لقمه ممکن است یکی از زیبایی شناسی ها به نظر بیاید – احساس می کنید روشن و آفتابی هستید یا یکپارچهسازی با سیستمعامل جنسی؟ آیا هر دو زیتون و تاب آن عطر و طعم مارتینی را با ظرافت تغییر می دهند ، اما قابل درک است. راه ها. اما دیشب هنگام آماده کردن مارتینی وقت حمام ، تصمیم گرفتم با سؤال دیگری به این سوال پاسخ دهم: چرا نه؟ با عنوان شما می توانید یک بار همهی مارتینیها را به طور همزمان خراب کنید "data-anim-src =" "/>
مزایایی که هر چاشنی آن به ارمغان می آورد منحصر به فرد نیستند. روغنهای بیان شده از نوار مرکبات ، مارتینی شما را درخشان تر و مسموم تر می کنند ، در حالی که آب نمک باقیمانده ای که به یک زیتون چسبیده است (یا سه عدد) تعادل شور را برای همه آن الکل مهارکننده فراهم می کند. (زیتون همچنین به عنوان یک میان وعده عمل می کند ، که ما عاشق آن هستیم!) پایان دادن به یک مارتینی با هر دو دسته ، دسته ای از طعم ها و رایحه های متنوع تر را فراهم می کند که ، به نوبه خود ، طعم ها و رایحه های قبلی را فراموش نمی کند.
حتی یک مارتینی کثیف می تواند از پیچ خوردگی بهره مند شود. در واقع ، من استدلال می کنم که به خصوص در آن زمینه خوش آمد می گوید: کمی درخشندگی می تواند به برآورد شوری تهاجمی و تفریحی ناشی از آب نمک زیتون کمک کند. اما مهم نیست که کدام مارتینی را انتخاب کنید و مخلوط کنید ، حتما روغن ها را روی کوپه خود با فشار ملایم و درست قبل از نوشیدن بیان کنید. قطع آب پیچ و خم نشده در نوشیدنی شما مطمئناً آن را به نظر می رسد ، اما این روغن هایی است که به آن عطر است. (با این وجود نیازی به فشار دادن زیتون ها نیست. شما می توانید زیتون ها را بدون هیچ زحمتی رها کنید.)
.